Osale “Noored Euroopa metsades” võistlusel

29. jaan. 2016 - Kommenteeri artiklit

Kuni 15. veebruarini saab registreerida rahvusvahelisele võistlusele “Noored Euroopa metsades”.

Osalema oodatakse 13-19-aastaseid koolinoori, kes saavad proovile panna teadmised säästvast metsandusest, metsakasutusest ja loodusest. Kolmest Eesti voorust esimene lõpeb juba 1. märtsil.

Rohkem infot www.metsainfo.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!