Salliv kool igasse Eesti nurka

14. jaan. 2016 Eesti õpilasesinduste liit - Kommenteeri artiklit

Eesti õpilasesinduste liit käivitab koostöös lastekaitse liiduga 2016. aasta märtsis üle-eestilise kampaania „Salliv kool”, mille eesmärk on tõstatada taas koolikiusamise temaatika.

Projekti käigus viiakse läbi sotsiaalseid eksperimente „Kas julged vahele astuda?” ja toimuvad foorumteatri etendused ning sotsiaalmeedia aktsioon. Projekt kulmineerub üle-eestilise sallivuspäevaga, mil toimuvad foorumlaudades diskussioonid sallivuse ja koolikiusamise teemadel.

Lisaks eelnevale luuakse noorelt-noorele-süsteemi abil kiusatavate kogemustega ja töölehtedega veebikeskkond, mida saavad hiljem kasutada nii õpetajad kui ka noorsootöötajad. Et kõik saaksid aidata koolikeskkonda sallivamaks muuta, on Hooandja keskkonnas käivitatud „Salliva kooli” projekt. 14. veebruari saab projektile hoogu anda http://www.hooandja.ee/projekt/salliv-kool.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!