Talvisel vastuvõtul populaarseimad juuksur ja ärikorralduse spetsialist

20. jaan. 2016 Taavi Tuisk Kuressaare ametikooli teabejuht - Kommenteeri artiklit

Kuressaare ametikooli talvisel sisseastumisavalduste vastuvõtul on kolm päeva enne vastuvõtuperioodi lõppu populaarseimateks erialadeks juuksur ja ärikorralduse spetsialist, kokku on laekunud 60 avaldust.

„Veel reedeni on keskharidusega täiskasvanutel võimalus meie pakutava hulgast endale sobiv leida ning töö ja muude tegemiste kõrvalt õppima tulla,” rääkis ametikooli õppejuht-metoodik Anneli Kikkas. „Näiteks ootame veel lisaavaldusi pagari ja CNC-töötlemiskeskuse operaatori erialadele.“

Juuksuriks soovib õppima asuda 17 inimest ja ärikorralduse spetsialistiks 15. Veel saab õppima tulla pagari, CNC-töötlemiskeskuse operaatori, toitlustuskorralduse ja hoolekandeasutuse praktikajuhendaja erialadele. Eelmisel nädalal avaldatud riigikontrolli täiskasvanute kutseõpet käsitlevas auditis leiti, et „kutseharidus aitab kasvatada inimeste sissetulekuid, suurendada tegelemist ettevõtlusega ning vähendada töötust, seda kõike ka kõrgharidusega inimeste hulgas.“

Sisseastumisavalduse saab esitada ametikooli veebilehel või kooli linna õppekompleksis kohapeal. „Viimased päevad enne vastuvõtuperioodi lõppu on avalduste laekumise osas tavaliselt kõige aktiivsemad,“ märkis Kikkas. „Seega ootame senistele avaldustele lisa.“


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!