Eesti Meremuuseum

12. veebr. 2016 Helena Urva Eesti meremuuseumi haridustöö kuraator - Kommenteeri artiklit

Näituse „Võidujooks maailma lõppu” populaarset ja kaasahaaravat muuseumitundi „Jäine kõvaketas” saab klassiga külastada veel vaid kuni 3. aprillini. Pärast seda väljapanek suletakse ja see liigub Eestist ära. Lennusadama kodulehelt
www.lennusadam.eu leiab ka teadust populariseeriva õppemängu „Kes tahab saada polaaruurijaks?”.

Merekultuuriaasta raames toimub palju põnevat ka mere­muuseumis. Aprillist käivitub Lennusadamas igas vanuses lastele mõeldud allveeteadusteater, gümnaasiumiõpilastele pakume uut Teise maailmasõja põgenike teemalist muuseumitundi „Jõuluks oleme tagasi”.

Jätkub ka Merefoorumite sari, mis on kõigile tasuta: juba 16. veebruaril räägib kunagine Tallinna linnaarhitekt Dimitri Bruns 1980. a olümpiamängudeks ehitatud hoonete köögipoolest, 1. märtsil teeb rannarootslastest ettekande Ülo Kalm. Paksu Margareeta muuseumitunnis „Värav linna ja sadama vahel” saab tutvuda ajaloolase ameti ja Suure Rannavärava ajalooga.

Rohkem infot kõige kohta Lennusadama kodulehelt!

15., 16., 22. ja 23. märtsil toimuvad Lennusadamas õpetajate infopäevad! Tutvustame meremuuseumi olemasolevaid ja uusi muuseumitunde, esmakordselt pakume võimalust need kõik ise „läbi mängida”.
Täpsem info ja registreerimine www.lennusadam.eu/opetajatele/.

Tasub tulla ka perega! ITIC-kaardi või õpetajate töötõendi alusel kehtib meremuuseumis soodushind ka õpetajatele. Nii Paksus Margareetas kui ka Lennusadamas on valminud laste teekonnakaardid, mida koos perega ühiselt täita saab.

HELENA URVA


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!