Kadrioru saksa gümnaasiumi lastevanemate ühisteade

3. veebr. 2016 - Kommenteeri artiklit

01.02.2016 selgus, et Tallinna linnavalitsus kavatseb istungil esitada linnavolikogule otsuse eelnõu, mille kohaselt liidetakse 1. septembrist 2016 Tallinna Sikupilli keskkool Kadrioru saksa gümnaasiumiga.

Kadriorus saksa gümnaasiumi lapsevanemad ja vilistlased on loonud petitsiooni: http://petitsioon.ee/ksg-ja-sikupilli-kk-liitumise-vastu

Kadrioru saksa gümnaasiumi lapsevanemad ja vilistlased saatsid Tallinna linnavalitsusele ka ühispöördumise otsuse peatamiseks.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!