„Learning Without Borders” Eestis

5. veebr. 2016 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Eestisse jõudis uus ingliskeelne haridusprogramm „Learning Without Borders”, mis tegeleb kultuuripõhise inglise keele õpetamisega.

15.–19. veebruarini saavad õpilased ja õpetajad Tallinnas Kanutiaia noortemajas (Aia 12) näha ingliskeelset etendust „A Ticket to Birmingham” ja osaleda üheksas õpitoas, mida viivad läbi juhendajad maailma eri paigust.

Projekti on tunnustanud ka Oxfordi ja Cambridge’i ülikoolid ning Pearson Longmani kirjastus.

Rohkem infot leiab ning õpitubadesse saab registreeruda programmi kodulehel www.learning-withoutborders.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!