Lüganuse koolipere tähistas meeleolukalt vabariigi sünnipäeva.

25. veebr. 2016 - Kommenteeri artiklit

Lüganuse keskkooli pere tähistas meeleolukalt vabariigi sünnipäeva. Lapsed tegid üheskoos lumememmi. Plaanis oli 98, nagu vabariigil aastaidki, aga valmis said pooled. Nagu Tootski, kes jõudis terve asemel pool rehkendust valmis. Lumememmede seas olid ka president ja tema proua. FOTO: http://rulequ.havike.eenet.ee/lyganu/#


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!