Nutikad ja lõbusad ahviaasta soengud

5. veebr. 2016 Kaire Mets Tartu kutsehariduskeskuse kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

28. jaanuaril tegid Tartu kutsehariduskeskuse noored juuksurid soenguid saabuvaks ahviaastaks. Poolteise tunniga pidi valmima nutika, lõbusa ja kiire ahvi soeng.

„Ahviaasta võiks olla julge, mitmekesine, ootamatu, seepärast tegin kõikide stiilide segu,” ütles üks võistlejatest Arles Karv. Juuksurite kutseõpetaja Gerli Sepping oli sama meelt. „Ahv on lustakas, vaba ja mänguline loom, ta pole raamides,” ütles ta. Nii olid oodatud just fantaasiarikkad soengud, mis lõhuvad traditsioone. Ka võistluste žürii hindas leidlikkust ja mitmesuguse tehnika kasutust, kuid ka soengu sobivust modelli, riietuse ja meigiga.

Kuid juuksurid polnud ainsad, kes jõudu proovisid. Lisaks neile selgitati 28. jaanuaril Tartu kutsehariduskeskuses parimad välja lausa 35 võistlusalal, alates IT-, auto- ja metallierialadest ja lõpetades kokkade, kondiitrite ja pagaritega. Kokku võistles seekord 479 tulevast meistrit. Autasudena said parimad endale aasta tegija tiitlid, mis anti üle 29. jaanuaril pidulikul galal.

KAIRE METS


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!