Õpetajate 18. üleriigiline teatrifestival „Sillad”

13. veebr. 2016 Aili Kiin Viljandi gümnaasiumi „Sildade” korraldustoimkond - Kommenteeri artiklit

Õpetajate 18. üleriigiline teatrifestival „Sillad” 

Viljandi gümnaasium ootab teid, head kolleegid-teatrisõbrad kogu Eestimaal, 11. ja 12.märtsil Viljandisse. Nimelt toimub siis Sakala keskuses 18. korda üleriigiline teatrifestival „Sillad”, mille moto on aja vaimust kantud „Draamat pole kunagi liiga palju”.

Viljandis on festivalil käidud Eesti eri piirkondadest: Tallinnast ja Tartust, Harju- ja Tartumaalt, Jõgevalt ning Ida- ja Lääne-Virumaalt, Võru-, Põlva- ja Pärnumaalt, kunagi ammu ka saartelt jm.

Mis toob õpetajast teatrisõbra Viljandisse? Küllap on see kohtumisrõõm vanade tuttavate ja sõpradega, mingi seletamatu lummus sõnakunsti vastu, eneseväljenduskirg või lihtsalt eri vanuses ühe ja sama ameti pidajate õlatunne.

Osavõtuks saab registreerida kuni 15. veebruarini aadressil www.sillad.org.ee.

AILI KIIN


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!