Projekt „Mina olen Hansa Liidu kodanik” on lõppenud

1. veebr. 2016 Julia Bandura Haabersti vene gümnaasiumi huvijuht - Kommenteeri artiklit

Projekti „Mina olen Hansa Liidu kodanik” käigus korraldati gümnaasiumiõpilastele õppekäike ja reise Tallinnas, aga ka mujal Eestis. Haabersti vene ja Tallinna Järveotsa gümnaasiumi õpilased külastasid riigivõimu- ja kultuuriasutusi ning said rohkem teada Eesti Hansa linnade ajaloost.

Kõik üritused olid osalejatele tasuta. Projekti on toetanud haridus- ja teadusministeerium ning integratsiooni ja migratsiooni sihtasutus Meie Inimesed ehk MISA.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!