Suur teatrite päev

22. veebr. 2016 - Kommenteeri artiklit

Tähistame 5. märtsil kell 11–16 teatrikuud Eesti Teatri-ja Muusikamuuseumis SUURE TEATRITE PÄEVAGA, mil muuseum on pungil täis erinevaid teatreid ja tegevusi. Päevast osa võtma tule kogu perega, avasta ka kulisside tagune teatrimaailm! Osalemine muuseumipiletiga.

Osa saab võtta VAT teatri lavavõitluste töötoast või õppida NO99 grimeerija Gristina Pahmanni käe all põnevaid eriefekte tegema. Butafooriat tutvustab lähemalt Tallinna Linnateatri butafoor Grete Saluste ning kirjandushuvilistele on terve tuba, kus saab näidendit ette lugeda lugemiskoer Steffile ja kus toimetab Eesti Draamateater. Kell 14 toimub kohtumine NUKU näitleja, lavastaja ja kunstilise juhi Taavi Tõnissoni perega, kellega koos avastatakse muuseumi kõige põnevamaid pille ning mängitakse pillibingot. Päeva juhib kloun Pann ehk Aita Vaher.

Lisaks sellele toimub suur õnneloos, kus kaotajaks jääda ei ole võimalik! Loosikastis on teatripileteid, põnevaid trükiseid ning meeneid Tallinna Linnateatrilt, Eesti Draamateatrilt, teatrilt NO99, Improgrupilt Jaa!, VAT teatrilt, Teoteatrilt, NUKU teatrilt ja muuseumilt ning Vilde ja Tammsaare muuseumidelt. Ja loomulikult ka Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumilt!

Üritust toetab Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!