Tallinna ülikooli rektoriks valiti Tiit Land

9. veebr. 2016 Sulev Oll kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

102-liikmeline valimiskogu, kuhu kuulusid ülikooli senati liikmed, juhtivteadurid, valitud professorid, kuratooriumi liikmed ja üliõpilaste esindajad, valis täna Tallinna ülikooli rektoriks professor Tiit Landi.

94-st kohal olnud valimiskogu liikmest eelistas Landi 65. Teine kandidaat rektori kohale oli professor Hannes Palang. Rektori ametiaeg algab 15. mail 2016 ja kestab 14. maini 2021.

Tiit Land on sündinud 25. septembril 1964, tal on doktorikraad neurokeemia ja neurotoksikoloogia alal. TLÜ keemiaprofessor on ta aastast 2006 ning rektor aastast 2011.

Tallinna ülikoolis õpib üle 8800 üliõpilase ning on ametis 850 täistööajaga töötajat.

SULEV OLL


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!