Tulekul

26. veebr. 2016 - Kommenteeri artiklit

Tänasest 20. märtsini oodatakse 6.–12. klassi õpilaste töid Soome Instituudi videotööde konkursile. Auhinnaks on tore reis Soome. Kas sa soome keelt õpid või mitte, pole tähtis. Kasutada võib ükskõik millist tehnikat või stiili. Filmida võib nii mobiili kui kaameraga, teha võib ka animatsiooni, muusikavideo. Video pikkus on kuni 30 sekundit. Lähem info http://www.finst.ee/keel/milline-on-koitev-video/.

29. veebruarist 4. märtsini toimub Narva Vanalinna riigikooli eesti keele nädal, mille korraldab kooli eesti keele ja kirjanduse aineühendus. Nädala jooksul viiakse läbi linna keelekümblus­klasside olümpiaad (5. klassid), korraldatakse luulevõistlus ja viktoriin teemal „Minu kool”. Lähem info maria.tsirkova39@gmail.com.

29. veebruaril on õpilaste konkursi „Maailmariik Eesti” tööde esitamise tähtaeg.

1. märtsini saab esitada töid õpilaskonkursile „Märka matemaatikat enda ümber – ilu­tulestik Eesti Vabariigi aastapäevaks”. Täpsem info http://tiigrimatemaatika.weebly.com/uudised.html. Eelmiste konkursside võidutöödega saab tutvuda http://sirjepihlap.weebly.com/.

1. märtsini saab esitada nominente konkurssidele „Inimeseõpetuse õpetaja 2016” ja „Inimeseõpetuse tegu 2016”. Ettepanekuid oodatakse õpilastelt, lapsevanematelt, koolidelt, kolleegidelt, erialaorganisatsioonidelt, valdkonnaga seotud spetsialistidelt, inimeseõpetuse ainesektsioonidelt ja üksikisikutelt. Lähem info www.inimeseopetus.eu.

1. märtsini oodatakse kasvatusteadlasi osalema kasvatusteaduslike tööde riiklikul konkursil, mille preemiafond on 5800 eurot. Osalus- ja registreerumisvormi www.etag.ee/konkursid saab sisse logida ID-kaardiga või parooliga. Kui nõu vajate, siis kirjutage margit.lehis@etag.ee.

1. märtsini saab taotleda toetust koolidevahelistele lõimumisprojektidele. Selle aasta aprillist kuni detsembrini toimuvate ettevõtmiste sihtgrupp on nii eesti keelest erineva kui  ka eesti kodukeelega õpilased. Info kersti.kiviruut@hm.ee.

1. märtsini saab kandideerida koolijuhtide rahvusvahelise stažeerimisprogrammi stipendiumile. Stipendiumiprogramm valmis MTÜ Eesti Rotary keskuse, Eesti koolijuhtide ühenduse, HTM-i, TLÜ ja TÜ ühise töö tulemusena. Lähem info http://rotary.ee/.

2. märtsil on koolijuhtide ühenduse üldkogu.

4. ja 5. märtsil toimub Põltsamaal üleriigiline õpilaste kõnevõistlus „Kuldsuud”.

7. märtsini oodatakse töid teaduse populariseerimise projektikonkursile. Täiendav info veebilehel http://www.etag.ee/tegevused/konkursid/projektikonkurss/.

13. märtsini saab esitada avaldusi „Noored kooli” järgmisse lendu kandideerimiseks.

15. märtsini saab esitada avaldusi Olde Hansa „Köögimeistrite stipendiumiprogrammi”. Kesk­aegse omaloomingu retsept koos roa nime ja fotoga saata aadressil personalijuht@oldehansa.ee. Võitjad kuulutatakse välja 11. aprillil. Lisainfo www.oldehansa.ee, katri.delimoge@oldehansa.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!