Veebruaris ilmub maailmas ainulaadne noodikogu

1. veebr. 2016 Eesti Jazzliit - Kommenteeri artiklit

„Eesti jazz noodis” ehk Eesti jazz’i Real Book on maailmas ainulaadne ja pühendatud 90 aasta möödumisele Eesti esimesest jazz-kontserdist. Noodikogu on mõeldud nii muusikutele, muusikaõppuritele kui ka asjaarmastajatele, et tutvustada ja soosida kodumaise muusika kasutamist musitseerimisel ja harjutamisel.

Noote kogudes pidas Eesti Jazzliit silmas, et lisaks tuntud klassikutele oleks kajastatud ka praegu aktuaalsete jazz-muusikute looming. Kokku leiab kaante vahelt teosed 84 heliloojalt, nende seas näiteks Olav Ehala, Hedvig Hanson, Kristjan Randalu, Maria Faust, Oleg Pissarenko, Erki Pärnoja, Raimond Valgre ja paljud teised.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!