Von Krahli teatris esietendub „Hipsteri surm”

1. veebr. 2016 Von Krahli teater - Von Krahli teatris esietendub „Hipsteri surm” kommenteerimine on välja lülitatud

Kertu Moppeli kirjutatud ja lavastatud draama „Hipsteri surm”, mis jõuab lavale 29. jaanuaril, avab vaatajale suurkorporatsiooni reklaamiosakonna pingelise sisekliima. Ühel päeval pagendatakse osakonna töötajad seletusi andmata uutesse tööruumidesse kontorihoone keldris. Hapras ja ootamatus olukorras püüavad nad ikkagi positiivsust säilitada ja oma tööd kohusetundlikult edasi teha. Jätkuvad veidrad ja üha imelikumad sündmused viivad nad aga lõpuks abi otsima välistelt jõududelt – spirituaalsusest ja rituaalidest. Koos võetakse eesmärgiks viia copywriter Mati kokku uue töötaja Annaga, et tekiks unistuste armulugu, mis taastab nii maailma kui ka reklaamiosakonna tasakaalu.

Laval on näitlejad Mari Abel, Jim Ashilevi, Lauri Kaldoja, Mart Koldits, Tõnis Niinemets, Liisa Pulk. Lavastuse kunstnik on Arthur Arula.

Etendused toimuvad 29. jaanuaril ning veebruaris ja märtsis. Piletid müügil teatri kodulehel ja Von Krahli teatri kassas (Rataskaevu 10, Tallinn).

VON KRAHLI TEATER