Ahhaa teadusteater Narva Pähklimäe gümnaasiumis

30. märts 2016 Rauno Raal Eesti Pandipakend - Kommenteeri artiklit

Narva Pähklimäe gümnaasiumis toimus kaks Ahhaa teadusteatri etendust, mille kooli õpilased võitsid aktiivse osalemise eest Eesti Pandipakendi keskkonnahariduse projektis. Kõigest mõne kuuga viisid tublid õpetajad läbi 17 keskkonnatundi ligi 400 õpilasele.

Eesti Pandipakend alustas sel õppeaastal keskkonnahariduse projektiga vene õppekeelega koolides, mille tarbeks koostati koolidele põhjalik riiklikku õppekava toetav õppekomplekt. Aktiivselt projektis osalenud koolide vahel loositi välja kolm Ahhaa teadusteatri etendust, millest ühe võitsid Narva Pähklimäe gümnaasiumi kooli õpilased.

Kokku on Eesti Pandipakend projekti käigus välja saatnud 71 tasuta venekeelset õppekomplekti 42 haridusasutusele üle Eesti. Nelja kuuga viidi koolides läbi 104 õppetundi, kus osales 1600 õpilast.

 

 

 

 

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!