Eesti raamatukoguhoidjate ühing tunnustas parimaid

14. märts 2016 Eesti raamatukoguhoidjate ühing - Kommenteeri artiklit

ERÜ kõnekoosolekul toimunud tänuüritusel tunnustati 2015. aasta parimaid raamatukoguhoidjaid ja tegusid raamatukogudes.

ERÜ teenetepreemia 2015 vääris kauaaegse pühendunud ja sisuka töö eest Tartumaa raamatukogude hüvanguks Kõrveküla raamatukogu direktor Hele Ellermaa.

Aastapreemiaga tunnustati Eesti lastekirjanduse keskuse direktorit Triin Soonet beebiraamatu „Pisike puu” kinkimise traditsiooni taaselustamise eest.

Aasta maaraamatukoguhoidja on Toila raamatukogu juhataja Lea Rand uute ja uuenduslike algatuste eest Toila vallas ja raamatukogus ning aktiivse tegevuse eest kutseühingus maaraamatukoguhoidja maine kujundamisel.

Aasta kooliraamatukoguhoidjaks sai Tiina Tuvi õpilasi innustava töö eest Luunja keskkooli raamatukogus.

Aasta lasteraamatukoguhoidjaks nimetati Võrumaa keskraamatukogu lasteosakonna juhataja Helle Laanpere täieliku pühendumuse eest raamatukogutööle ja lastele.

Aasta tegu teadusraamatukogus pälvis Tartu ülikooli raamatukogu Eesti teadusandmete registreerimisteenuse arendamise eest.

Aasta tegu erialaraamatukogus anti TÜ Narva kolledži raamatukogule selle kujundamise eest atraktiivseks, kaasaegseks tudengi- ja õppejõusõbralikuks õpikeskkonnaks.

Aasta tegu linnaraamatukogus läks jagamisele  kahe raamatukogu vahel:

Tallinna keskraamatukogu kampaania avalikus linnaruumis „Tule raamatukokku!” ja sisukate Aleksander Sibula erialapäevade korraldamine.

Narva keskraamatukogu tunnustati innovatsioonilabori MakerLab käivitamise eest.

Parim noor raamatukoguhoidja Elise Rand töötab Viimsi raamatukogus raamatukoguhoidjana.

Raamatukogu sõbra tiitli pälvis raamatukogusüsteemi RIKS tugiisik Meelis Lilbok. Meediaauhinnale oli esitatud Postimehe kultuuriportaali toimetaja Hendrik Alla.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!