Filmiõhtute sarja „Mõista või hukka mõista” viimane üritus

23. märts 2016 Mari Sieberk Tallinna keskraamatukogu arendusjuht - Kommenteeri artiklit

Esmaspäeval, 28. märtsil kell 18 toimub Tallinna keskraamatukogu suures saalis (Estonia pst 8) viimane filmiõhtu sarjas „Mõista või hukka mõista”.

Üritusel linastub dokumentaalfilm „Et meeldiks kõigile” (2011). Filmi tutvustab ja vaatajatega vestleb režissöör Kristina Norman.

„Et meeldiks kõigile” jutustab värvika ja tragikoomilise loo Vabadussõja võidusamba püstitamisest. Monumendi loomise taustal joonistub välja ajastu portree, mis on ehk veelgi selgemini vaadeldav nüüd, mil filmitud sündmuste vahele on tekkinud teatav ajaline distants.

Sissepääs filmiõhtule on tasuta.

Sarja „Mõista või hukka mõista” korraldab Tallinna keskraamatukogu rahvusvahelise projekti Nordplus raames. Üritustel linastuvad Eesti filmid, mis käsitlevad mõistmist ja sallivust kõige erinevamates valdkondades ja tähendustes. Kohal on ka filmitegijad, kes oma filme tutvustavad ning kellele saab küsimusi esitada. Kokku toimub sarja raames viis filmiõhtut oktoobrist 2015 märtsini 2016.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!