Harkujärve kooli õpetajad tantsisid südamed soojaks

14. märts 2016 Kaire Karik Harkujärve kooli õpetaja - Kommenteeri artiklit

12. märtsil toimus Tamsalus XVIII õpetajate vabariiklik rahvatantsufestival „Põlvest põlve”. Õpetajate tantsufestival on tore traditsioon, mille eesmärk on populariseerida õpetajate hulgas rahvatantsu. Ühistantsimine sai alguse 1998. aastal Kohtla-Järvel.

Festivali avanumbri esitasid Tamsalu naisrühm Virvering koos lasteaia mudilastega. Üritusest võttis sel aastal osa 19 õpetajate rahvatantsurühma üle Eesti. Kõikidel tantsijatel oli võimalus osaleda töötubades, lõõgastuda Tamsalu spordihoone ujulas ja külastada Porkuni paemuuseumi.

Festivali kulminatsiooniks oli tantsurühmade ühiskontsert Tamsalu kultuurimajas. Harkujärve kooli õpetajate segarühm osales festivalil esimest korda. Õppisime selgeks oma tantsuõpetaja Kätrin Järvise tantsu „Ilusti, kenasti”, mis loodi selle esinemise jaoks. Segarühmad lisasid kontserdile särtsu ja hoogu. Feminiinses seltskonnas tekitasid mõnusat elevust just segarühmade meestantsijad. Meeleoluka kontserdi lõpus anti järgmise tantsufestivali korraldamise õigus edasi Paide ühisgümnaasiumi rühmale.

Harkujärve kooli õpetajate jaoks oli festivalil osalemine lõbus ja põnev ettevõtmine, et end tantsuliselt proovile panna ja teha midagi ühiselt koos. Selle eest täname oma rühma juhendajat Kätrinit ja Tamsalu tantsijaid ladusa korralduse eest.

Lustakat meelt ja kerget tantsujalga kõikidele õpetajatele!

Kohtumiseni Paides!

KAIRE KARIK


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!