IBBY Eesti lasteraamatupäeva plakati joonistusvõistlus

23. märts 2016 Eesti lastekirjanduse keskus - Kommenteeri artiklit

2. aprillil, Hans Christian Anderseni sünnipäeval tähistatakse rahvusvahelist lasteraamatupäeva. IBBY (International Board on Books for Young People) Brasiilia sektsioon on saatnud selleks puhuks maailmale sõnumi pealkirjaga „Elas kord”. Sõnumi autor on Brasiilia lastekirjanik Luciana Sandroni, plakati autor kirjanik ja illustraator Ziraldo.

IBBY Eesti kutsub sel puhul lapsi üles brasiilia kirjaniku lugu ise illustreerima ja loost inspireeritud lasteraamatupäeva plakatit joonistama.

Joonistatud plakatit tuleb pildistada ja pilt saata aadressil ibby.estonia@gmail.com. Kõik laekunud pildid pannakse üles IBBY Eesti Facebooki lehele. Parimatele on preemiaks illustratsioonitöötuba kunstnik Kertu Sillastega Tallinnas.

Pilte oodatakse 23. aprillini.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!