Ilmumas on uus loovtantsuraamat

21. märts 2016 Anu Sööt TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia - Kommenteeri artiklit

Märtsis ilmub TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tantsupedagoogika lektori Anu Söödi teine raamat „Loovtants. Tantsu baaselemendid”.

Käsiraamat annab ülevaate nii loovtantsu õpetamise põhitõdedest kui ka taustainfost ja aitab selgitada, kuhu see süsteem tantsuhariduses asetub. Lisaks leiab raamatust 16 konkreetsel tantsuelemendil rajanevat tundi, mis omakorda sisaldavad suurt hulka ülesandeid ja harjutusi ning rohkelt ideid ja võimalusi, kuidas tantsu ja selle baaselemente loovalt õpetada.

Anu Sööt õpetab oma loengutes tantsutudengitele loovmängu, loovtantsu, tantsudidaktikat ja kureerib tantsuõpetaja praktikat. Laste ja noortega töötamise kogemuse on andnud talle töö Viljandi Waldorfi kooli liikumisõpetajana ja OMA Stuudio tantsuõpetajana. Ta on andnud erialaseid täienduskoolitusi täiskasvanutele ja avaldanud raamatu „Loovmäng” ning olnud Eesti tantsuhariduse liidu juhatuse esimees ning tantsu ja tantsulise liikumise ainekavade üks autoreid.

Raamatuesitlused

K, 23. märtsil kell 13 Viljandi Pärimusmuusika Aidas festival Oma Lugu raames https://www.facebook.com/events/108757466179979/

R, 29. aprillil kell 18 TÜ Viljandi kultuuriakadeemias „Tantsunädal 2016” raames http://www.tantsunadal.ee/

Täienduskoolitus „Loovtants”

R, 29. aprillil kella 12.15–15.45 TÜ Viljandi kultuuriakadeemias http://www.kultuur.ut.ee/et/taiendusope/loovtants


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!