Infotund kokandushuvilistele Tallinna teeninduskoolis
Koostöös Eesti restoranide liiduga on Tallinna teeninduskoolil (Teko) järgmisel õppeaastal plaanis avada töökohapõhised kokarühmad, kuhu ootame õppima keskharidusega inimesi, keda huvitab kokatöö restoranis ja kellel ei pruugi veel olla töökohta, kuid kes võivad selle meie kaudu leida. Kuidas töökohapõhises kokaõppes õppimine ja töö toimuma hakkab, saab teada avatud uste päeval 23. märtsil, kui Teko auditooriumis B215 algab kell 12.30 infotund. Eesti restoranide liidu poolt jagab infot Neikid restorani peakokk Hardi Nurmine ning Tallinna teeninduskooli poolt toitlustusvaldkonna juhtivõpetaja Anne Mäe.
Samas saab kella 12‒14 tutvuda Tallinna teeninduskooli kõikide erialadega. Huvilistele tehakse ringkäik koolimajas, tutvustatakse erialasid ning õige valiku tegemisel on abiks meie karjäärinõustajad.
Algaval õppeaastal saab Tekos õppida põhihariduse baasil kokaks, pagariks-kondiitriks, majutusteenindajaks ja toitlustusteenindajaks. Keskhariduse baasil kokaks, kondiitriks, hotelliteenindajaks. Põhihariduseta võib õppida abipagariks. Töö kõrvalt (töökohapõhises ehk õpipoisiõppes) saab õppida järgmiseid ameteid: müügikorraldaja, müügi- ja teenindusprotsesside korraldajaks ning kokaks. Mittestatsionaarses õppes saab meil õppida müügiesindajaks.
Lisaks algab kell 13 toiduorienteerumise võistlus 14‒19 aasta vanustele noortele ja kell 14 algavad baarmenite Eesti meistrivõistlused.
Õppida pole kunagi hilja!