IT-kolledž kutsub avalikule loengule „Agiilse arenduse psühholoogia ja DNA”

11. märts 2016 IT-kolledž - Kommenteeri artiklit

Esmaspäeval, 14. märtsil kell 14 peab IT-kolledži vilistlane, Helmese tarkvaraarendusjuht Meelis Lang IT-kolledžis avaliku loengu teemal „Agiilse arenduse psühholoogia ja DNA”.

Loengus käsitletakse näidete varal agiilse arenduse väljakutseid, veidraid tõlgendusi ning tehnikate tagamaid ning kavatsusi. Nii mõnigi tudeng on nimetanud Meelise loengut agiilse arenduse olemusest antud valdkonna parimaks loenguks oma ülikooliaastatel.

Meelis Lang lõpetas Eesti infotehnoloogia kolledži IT-süsteemide arenduse õppekava 2004. aastal. Ta on pikaaegse kogemusega praktik, keda iseloomustab hea kõnelemisoskus ja üle kahekümne aasta pikkune kogemus IT-sektoris.

Loengu lõpus räägitakse ühest parimast võimalusest agiilset tarkvaraarendust omal nahal kogeda – HELMES SUMMER BOOTCAMP.

Avalik loeng toimub IT-kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314. Loengust toimub otseülekanne IT-kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Liitu avaliku loenguga Facebookis https://www.facebook.com/events/512766342267926/.

IT-kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast eesmärgiga tutvustada info- ja kommunikatsioonitehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

IT-kolledži uudishimupäev toimub 22. märtsil algusega kell 12. Lisainfo ja registreerimine www.itcollege.ee/uudishimupaev.

Liitu uudishimupäevaga Facebookis www.facebook.com/events/1697179610523213/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!