Järveküla koolile pandi nurgakivi

30. märts 2016 - Kommenteeri artiklit

Täna asetasid Rae vallavanem Mart Võrklaev ning Nordeconi juhatuse esimees Jaano Vink nurgakivi Rae vallas Järveküla kooli ehitusele. Järveküla kool ehitatakse kolmest omavahel ühendatud osast: algklassimaja, aatrium koos söökla ja aulaga ning põhikooliosa koos spordikompleksi, huvialakooli ja raamatukoguga.

Järveküla kooli ehitus on Rae vallale oluline sündmus, sest meie kogukond saab juurde moodsa hariduskeskuse koos spordikompleksiga,” rääkis Rae vallavanem Mart Võrklaev. „Oleme koolimaja projekteerides silmas pidanud, et Järveküla Kool oleks kasulik ka ümberkaudsetele inimestele, kes saavad siia tulla nii jõusaali kui palli mängima, ujuma või harrastama kergejõustikualasid.”

Järveküla kooli projekti on teinud SWECO Projekt AS, vastutav arhitekt on Ahti Kooskora. Meeskonda kuulusid arhitektid Maret Volens, Andres Volens, Loona Kikkas, Erko Luhaaru ja Peep Urb. Koolihoone sisearhitektid on Margit Teikari ja Tuuli Trei. Kooli ümbruse on planeerinud maastikuarhitekt Piret Kirs.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!