Kaupmehed annavad märtsis õpilastele 50 koolitundi

7. märts 2016 Marika Merilai kaupmeeste liidu nõunik - Kommenteeri artiklit

Kaupmeeste liidu liikmed annavad märtsi jooksul algatuse „Tagasi kooli” raames 50 külalistundi üle Eesti. Kaupmehed külastavad koole üle Eesti alates 7. märtsist. Külalistundides tuuakse õpilastele praktilisi näiteid tööst ja karjäärivõimalustest kaubanduse vallas ning räägitakse koostööst klientidega. Lisaks arutletakse innovaatiliste lahenduste ja robotite rolli üle tänapäeva kauplustes ning kaubanduse arengust tulevikus.

Kaupmeeste liidu egiidi all osalevad projekti „Tagasi  kooli” algatuses kaubandustöötajad mitmetest kaubandusettevõttest: Coop Eesti KÜ, Stockmann AS, Tallinna Kaubamaja AS, Selver AS, Rimis Eesti Food AS, Statoil Fuel & Retail Eesti AS jt. Külalisõpetajateks on nii ettevõtete tippjuhid, koolitusjuhid, kaupluse juhatajad kui ka teised.

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!