Lihtsamalt õppimise tunnid „Hurraa! Õpime õppima!”

18. märts 2016 Mari Sieberk Tallinna keskraamatukogu arendusjuht - Kommenteeri artiklit

Tallinna keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas (Liivalaia 40) toimuvad alates neljapäevast, 24. märtsist kuni 21. maini tunnid „Hurraa! Õpime õppima!”, kus õpetatakse lihtsamalt ja huvitavamalt õppima.

Kes ei teaks, kuidas kääridega lõigata või kalkulaatoril numbreid kokku lüüa. Aga kuidas lõigata ringjoont nii, et see esimesel korral õigesti välja tuleks? Kuidas ilma kalkulaatorita arvutada, kui palju on 211 x 14? Kuidas õppida inglise keele tunniks sõnu nii, et see poleks tüütu ja püsiks meeles ka pärast tunnikontrolli lõppu? Kui kõhkled, siis osale sarjas „Hurraa! Õpime õppima!”, kus saad vastused neile ja paljudele teistele küsimustele.

Sarja tunnid toimuvad kahes vanuserühmas:

  • lasteaialapsed ja kuni 3. klassi lapsed on oodatud üle nädala laupäeviti kella 12.30−13.30. Tunnid toimuvad 26.03, 09.04, 23.04, 07.05, 21.05
  • 4.−6. klassi laste tunnid toimuvad igal neljapäeval kella 14−15. Tunnid toimuvad: 24.03, 31.03, 07.04, 14.04, 21.04.

Kohtade arv on piiratud! Eelregistreerimine e-aadressil Kadri.Rebane@tln.lib.ee. Registreerimisel palume saata lapse nime, vanuse ja lapsevanema kontaktandmed.

Tundide täpsema kava ja lühikirjelduse leiab kirja manusest ja Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt http://keskraamatukogu.ee/lihtsamalt-oppimise-tunnid-hurraa-opime-oppima/.

Tunnid on kõigile osalejatele tasuta! Tunnid toimuvad eesti keeles, aga oodatud aga oodatud on ka lapsed, kelle emakeeleks on mõni muu keel.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!