Meero Muusik tähistab 1. aprillil sünnipäeva kontserdiga „Meie lugu”

22. märts 2016 Varje Lepp - Kommenteeri artiklit

Erahuvikool Meero Muusik tähistab 1. aprillil algusega kl 19 Salme kultuurikeskuses kooli 15. sünnipäeva kontserdiga „Meie lugu”. Kontserdil esineb ligi 150 last ja noort.

15 aastat tagasi 32 õpilasega alustanud huvikoolis on praegu 600 õpilast. Meil on suur rõõm selle üle, et meie neli esimest õpilast on olnud meiega ühisel teekonnal kogu 15 aasta jooksul ja paljud õpilased juba üle kümne aasta.

Meero vokaalansamblid on olnud läbi aastate väga edukad mitmetel üleriigilistel ja piirkondlikel konkurssidel ning festivalidel, tuues alati kaasa auhinnalisi kohti. Samuti on edukad olnud meie klaveriõpilased ja solistid.

Meie õpetajad on professionaalsed, loovad ja lastesõbralikud. Õpetaja Anu Lõhmus sai 2015. aastal pärjatud parima Harjumaa pedagoogi tiitliga.

Osaleme aktiivselt täiendõppes ja korraldame ka ise koolitusi muusikaõpetajatele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!