Meri luuleridades

28. märts 2016 Viivi Rae, Liina Nurmis Tartu Maarjamõisa lasteaia vanemaõpetajad - 1 Kommentaar

Derek Parveots, Anna Raassalu ja Mikk Marten Hänni.

Meil ukse all lainetab meri,
käib alla ja ülesse …
J. Liiv.

16. ja 17. märtsil toimus Tartu Tamme raamatukogus järjekordne laste luuletuste lugemise võistlus. Sellel vahval ülelinnalisel üritusel esinesid lasteaialapsed vanuses 3–7. Igal aastal on õpetajatele antud kindel teema, millest luuleread olema peavad. Käesolev aasta on Eestis kuulutatud mere aastaks, seega olid kõik luuletused mereteemalised.

Tartu Maarjamõisa lasteaia rühmad võtavad iga-aastasest võistlusest aktiivselt osa. Sellest on saanud meie maja traditsioon ning ootusärevus on alati suur. Lapsed saavad toreda esinemiskogemuse, julguse, hea diktsiooniga lugemise oskuse ning  rikastub sõnavara. Olgem ausad, publik, kellele esineda, on ju imevahva! Aplaus ja rõõmsad näod, kes vastu vaatavad, on siirad ning vahetud.

Võime öelda, et lapsed on tublid ja kõik annavad endast parima. Igal aastal õnnestub meie lasteaia lastel ära tuua mitu auhinnalist kohta. Ei erinenud see aastagi teistest. Ära märgiti kõik lapsed, kuid tublimatest tublimad olid sellel aastal

Mikk Marten Hänni, 5-a – I koht

Anna Raassalu,  6-a – I koht

Derek Parveots, 4-a – II koht

Jakob Vaabel, 6-a – II koht

Soovime Tartu Tamme raamatukogu sõbralikule ja toimekale kollektiivile imeilusat kevadet ja jätkuvalt soojust põue.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Meri luuleridades”

  1. Liina ütleb:

    suured vabandused Mikk Marten Hänni ees, sest tema ei ole Jakob Vaabel.
    Pildil olev kolmas poiss on tegelikult Mikk Marten Hänni.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!