MIS TOIMUB

11. märts 2016 - Kommenteeri artiklit
 • Märtsis annavad kaupmeeste liidu liikmed algatuse „Tagasi kooli” raames 8.–9. klassi õpilastele 50 külalistundi kaubanduse teemal. Koolidesse lähevad esindajad ettevõtetest Coop Eesti KÜ, Stockmann AS, Tallinna Kaubamaja AS, Selver AS, Rimi Eesti Food AS, Statoil Fuel & Retail Eesti AS jt. Külalisõpetajateks on nii ettevõtete tippjuhid, koolitusjuhid, kaupluse juhatajad kui ka teised võtmeisikud.
 • 13. märtsini saab esitada avaldusi „Noored kooli” järgmisse lendu kandideerimiseks.
 • 14. märtsini ootab Tallinna ülikool emakeelepäeva puhul toredaid tsitaate ja mõtteteri, mis on seotud õppimise ja õpetamisega. Konkursile esitatud tsitaadi pikkus võiks olla kuni 50 sõna ja sellele peab olema lisatud teose autor, pealkiri, ilmumise aasta ja lehekülje number, kust tekst on leitav. Tsitaate oodatakse aadressil https://www.facebook.com/tallinna.ylikool.
 • 15. märtsini saab esitada avaldusi Olde Hansa „Köögimeistrite stipendiumiprogrammi”. Omaloominguline retsept koos keskaegse roa nime ja fotoga saata aadressil personalijuht@oldehansa.ee. Võitjad kuulutatakse välja 11. aprillil. Lisainfo www.oldehansa.ee, katri.delimoge@oldehansa.ee.
 • 18. märtsil on Huvitava Kooli parimate praktikate päev.
 • 18. märtsini saab esitada integratsiooni ja migratsiooni sihtasutusele Meie Inimesed (MISA) taotlusi kodanikuteadlikkuse suurendamise projektide toetuseks. Toetatakse 7–26-aastaste õppivate noorte projekte. Toetuse kogusumma on 62 000 eurot. Lähem info http://www.meis.ee/kaimasolevad-konkursid?project_id=627.
 • 20. märtsini oodatakse 6.–12. klassi õpilaste töid Soome Instituudi videotööde konkursile. Auhinnaks on tore reis Soome. Kas sa soome keelt õpid või mitte, pole tähtis. Kasutada võib ükskõik millist tehnikat või stiili. Filmida võib nii mobiiltelefoni kui ka kaameraga, teha võib ka animatsiooni, muusikavideo. Video pikkus on kuni 30 sekundit. Lähem info http://www.finst.ee/keel/milline-on-koitev-video/.
 • 6. aprillini saab registreerida HITSA rahvusvahelisele hariduskonverentsile „Fiiberoptiline haridustee”, mis toimub 14. ja 15. aprillil. Konverentsi fookuses on tehnoloogia efektiivne kasutamine hariduses. Kätt saab proovida ka praktilistes töötubades. Lisainfo http://­innovatsioonikeskus.ee/et/konverents.
 • 8. aprillil toimub K. Pätsi vabaõhukoolis Eesti eripedagoogide liidu üldkogu. Ühtlasi tuletame meelde, et eripedagoogi kutse taotlusvooru tähtaeg on 1. aprill. Dokumente ootame aadressil kutse@eripedaliit.ee.
 • 8. ja 9. aprillil on Tallinnas rahvusraamatukogus Eesti emakeeleõpetajate seltsi kevadpäevad „Avatud keel”. 9. aprillil on üldkoosolek. Täpsem info www.eeselts.edu.ee.
 • 14. aprillil on Swissoteli konverentsikeskuses lastekaitse liidu projekti „Kiusamisest vaba lasteaed ja kool” rahvusvaheline konverents.
 • 16. maini saavad 5.–12. klassi õpilased esitada töid HTM-i ja GLOBE’i keskkonnaalaste uurimistööde üleriigilisele konkursile. Lisainfo http://www.globe.gov/, imbi.henno@hm.ee.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!