MIS TOIMUB

4. märts 2016 - Kommenteeri artiklit
 • Täna osaleb minister Jürgen Ligi 6. rahvusvahelisel OECD õpetajahariduse tippkohtumisel Berliinis, kuhu on kutsutud 21 maailma parima haridussüsteemiga riiki. Eesti delegatsiooni kuuluvad ka HTM-i üld- ja kutsehariduse asekantsler Mart Laidmets ja õpetajaosakonna juhataja Kristi Mikiver, EHL-i juhatuse esimees Reemo Voltri ning EÕL-i juhatuse esimees Margit Timakov.
 • Täna ja homme toimub Põltsamaal üleriigiline õpilaste kõnevõistlus „Kuldsuud”.
 • 7. märtsist on võimalik registreerida tasuta e-kursusele „Programmeerimisest maalähedaselt”. Lisaks algab 28. märtsist uus tasuta e-kursus „Programmeerimise alused”, mis on juba mahukam. Registreerimine ja lisainfo http://programmeerimine.ut.ee/.
 • 7. märtsini oodatakse töid teaduse populariseerimise projektikonkursile. Konkursi eelarve on 202 000 eurot. Täiendav info veebilehel http://www.etag.ee/tegevused/konkursid/ projektikonkurss/.
 • 8. märtsil kella 18–20 toimub Tallink Spa & Conference Hotelis rahvusvaheline vabatahtliku teenistuse laat. Korraldajaks on noorte- ja kultuurivahetuse organisatsioon MTÜ EstYES. Üritusel on esindatud pea viiskümmend rahvusvahelist ­organisatsiooni üle maailma. Lisainfo tel 5366 4807, turundus.estyes@gmail.com.
 • 13. märtsini saab esitada avaldusi „Noored kooli” järgmisse lendu kandideerimiseks.
 • 15. märtsini saab esitada avaldusi Olde Hansa „Köögi­meistrite stipendiumiprogrammi”. Omaloominguline retsept koos keskaegse roa nime ja fotoga saata aadressil personalijuht@oldehansa.ee. Võitjad kuulutatakse välja 11. aprillil. Lisainfo www.oldehansa.ee, katri.delimoge@oldehansa.ee.
 • 16. maini saavad 5.–12. klassi õpilased esitada töid HTM-i ja GLOBE’i keskkonnaalaste uurimistööde üleriigilisele konkursile. Lisainfo http://www.globe.gov/, imbi.henno@hm.ee.
 • 18. märtsini saab esitada integratsiooni ja migratsiooni sihtasutusele Meie Inimesed (MISA) taotlusi kodanikuteadlikkuse suurendamise projektide toetuseks. Toetatakse 7–26-aastaste õppivate noorte projekte. Toetuse kogusumma on 62 000 eurot. Lähem info http:// www.meis.ee/kaimasolevad- konkursid?project_id=627.
 • 20. märtsini oodatakse 6.–12. klassi õpilaste töid Soome Instituudi videotööde konkursile. Auhinnaks on tore reis Soome. Kas sa soome keelt õpid või mitte, pole tähtis. Kasutada võib ükskõik millist tehnikat või stiili. Filmida võib nii mobiiltelefoni kui ka kaameraga, teha võib ka animatsiooni, muusikavideo. Video pikkus on kuni 30 sekundit. Lähem info http://www.finst.ee/keel/milline-on-koitev-video/.
 • 6. aprillini saab registreerida HITSA rahvusvahelisele hariduskonverentsile „Fiiberoptiline haridustee”, mis toimub 14. ja 15. aprillil. Konverentsi ­fookuses on tehnoloogia efektiivne kasutamine hariduses. Kätt saab proovida ka praktilistes töötubades. Lisainfo http:// innovatsioonikeskus.ee/et/ konverents.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!