Selgusid 2016. aasta Eesti parimad noored logistikud ja puhastusteenindajad

24. märts 2016 SA Innove - Kommenteeri artiklit

Järvamaa kutsehariduskeskuses toimunud kahepäevastel logistikute ja puhastusteenindajate kutsemeistrivõistlustel selgitati välja 2016. aasta Eesti parimad noored logistikud, puhastusteenindajad ning hariduslike erivajadustega (HEV) puhastusteenindajad.

Logistikaerialade noor meister 2016 on Doreen Luht Järvamaa kutsehariduskeskusest. Talle järgnesid Kaidi Malmström samast koolist ning Deniss Semjonov Tartu kutsehariduskeskusest.

Parim puhastusteenindaja ja noor meister 2016 on Ksenia Volodina Tallinna teeninduskoolist. Teise koha pälvis Olga Vinogradova Narva kutseõppekeskusest ja kolmandale kohale tuli Taavi Tammekivi Järvamaa kutsehariduskeskusest.

HEV-õpilaste puhastusteenindaja esikoha napsas Olesja Petrova Tallinna Kopli ametikoolist. Teiseks tuli Liisi Pirnipuu Astangu kutserehabilitatsiooni keskusest ning hinnalisele kolmandale kohale Viivi Grauberg Järvamaa kutsehariduskeskusest.

Võistluste galerii on leitav siit.

Järgmisel aastal toimuvad võistlused taas kutsehariduse suursündmuse „Noor meister 2017” raames, mis leiab aset 4. ja 5. mail Tallinnas. 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!