Selgusid Eesti parimad noored ehitusviimistlejad, plaatijad ja mööblitislerid

14. märts 2016 SA Innove - Kommenteeri artiklit

10. ja 11. märtsil Tallinna ehituskoolis mõõtu võtnud noored kutseõppurid selgitasid endi seast välja parima ehitusviimistleja, plaatija ja mööblitisleri.

Parim ehitusviimistleja on Alisa Larina Tallinna ehituskoolist, kellele järgnesid Sander Reimal Kuressaare ametikoolist ja Kristina Merzlova Narva kutseõppekeskusest. Plaatimises sai esikoha Jaanus Steinfeldt Tallinna ehituskoolist, teise koha sai Kerstin Soolo Viljandimaa kutseõppekeskusest ning kolmanda Maksim Jalužin Narva kutseõppekeskusest. Mööblitisleritest napsas esikoha Karl Heinsoo Võrumaa kutsehariduskeskusest, teise koha vääriliseks tunnistati Martin Kaukes Rakvere ametikoolist ning kolmandale kohale tuli Mikk Erit Tallinna ehituskoolist.

„Kutsemeistrivõistluste korraldamine on väga oluline nii koolile, võistlejale kui ka tööandjatele, sest siin on näha, mis erialal toimub ning mida noored teha oskavad,” räägib Tallinna ehituskooli kutseõpetaja Terje Jaksen. „Võistlustel käimine arendab ka eriala õpetamist. Olen palju aastaid osalenud kutsevõistluste korraldamisel ja on näha, et võistlejate tase läheb järjest paremaks.”

Võistluste pildigalerii on leitav siit.

Kutsemeistrivõistluste kevadperioodi järgmine võistlus toimub juba 15. märtsil Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis, kus võtavad mõõtu kaubanduserialade õpilased. Mai lõpuni toimub üle Eesti kakskümmend viis eri eriala võistlust, kuhu oodatakse osalema üle 250 noore kõikidest Eesti kutseõppeasutustest, samuti külalisi naaberriikidest.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!