Selgusid kaubanduserialade 2016. aasta noored meistrid

18. märts 2016 Eeva Sirel Innove kommunikatsioonispetsialist - Kommenteeri artiklit

15. märtsil selgitasid 26 kaubanduserialade kutseõppurit üheksast kutseõppeasutusest, kes neist on 2016. aasta Eesti parimad noored meistrid müüja-klienditeenindaja ning müügikorraldaja erialal.

Parim müüja-klienditeenindaja 2016 põhikooli baasil on Anne-Liis Kanev Pärnumaa kutsehariduskeskusest. Talle järgnesid Aivi Oja Pärnumaa kutsehariduskeskusest ning Jelizaveta Kuznetsova Tallinna tööstushariduskeskusest.

Parimaks müüja-klienditeenindajaks gümnaasiumi baasil ning töökohapõhises õppevormis tunnistati Maire Vares Valgamaa kutseõppekeskusest. Teisele kohale tuli Kadri Pruuli samuti Valgamaa kutseõppekeskusest ja kolmanda koha saavutas Heili Talpsepp Väike-Maarja õppekeskusest.

Eesti parim müügikorraldaja 2016 on Marlin Pruuli Tallinna teeninduskoolist, teise koha napsas Mariliis Talvoja Järvamaa kutsehariduskeskusest ning kolmanda pälvis Jane Nilov Tallinna teeninduskoolist.

„Kaupmeeste Liidu esindajana on mul hea meel, et juba üle 20 aasta peetud võistlus on alati mitmekesine, huvitav nii võistlejatele, kohtunikele kui ka pealtvaatajatele.“, ütleb Marika Merilai Eesti kaupmeeste Liidust ning lisab: „Võistlejate tase oli ühtlane, mistõttu võitjate väljaselgitamisel olid punktide vahed väga väikesed“.

Võistluste galerii leiab siit.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!