Seminar Eesti mereteadusest ja -kultuurist

31. märts 2016 Ebe Pilt Eesti teaduste akadeemia - Kommenteeri artiklit

Reedel, 1. aprillil korraldab Eesti teaduste akadeemia koostöös Eesti meremuuseumiga Lennusadamas seminari “Eesti mereteadus ja merekultuur”. Ülekande teeb ERR Novaator.

Vt  ürituse kava siit .

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!