Tartu kunstikooli avatud uste päev

21. märts 2016 Piret Paluteder Tartu kunstikool - Kommenteeri artiklit

Eesti ainukese riikliku kunstikutsekooli avatud uste päev on kolmapäeval, 23. märtsil:

kell 12 Eha t 41 ning kell 15 3D-õppe ruumides aparaaditehases Kastani t 42.

Kõik on oodatud!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!