Tartu tervishoiu kõrgkooli avatud uste taga saab õppida elustamist ja määrata veregruppi

23. märts 2016 Jaanika Niinepuu Tartu tervishoiu kõrgkooli kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

Tartu tervishoiu kõrgkool avab 23. märtsil kõikidele huvilistele uksed.
Tervishoiu kõrgkooli turundusspetsialist Ruth Pihle selgitusel tasub avatud uste päeval osaleda, et saada ettekujutus tervishoiu valdkonna õppekavadest ja õpikeskkonnast. Lisaks on töötubades võimalik hankida teadmisi iseenda kohta, näiteks määrata oma veregruppi või saada teavet loomadest ja loomakestest, kes võivad ja kes kohe kindlasti ei tohiks inimkehal elada.
Samuti on töötubades võimalik parimate erakorralise meditsiini tehnikute juhendamisel õppida esmaabi andma, kannatanut lahastama ja transportima.
Kõik huvilised on oodatud ka seminaridesse ja loengutesse, mis 23. märtsil tunniplaanis on. Selliselt saab hea ülevaate kõrgkooli laboritest, haiglakeskkonda imiteerivatest õppepalatitest, aga ka näiteks füsioterapeutide massaažiklassist ja spordisaalidest ning vaba aja veetmise võimalustest. Õppekavade minimessil vastavad üliõpilased kõikidele küsimustele.

Lisainformatsioon ja täpsem kava: www.nooruse.ee/avatuduksed.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!