Tasuta buss toob huvilised Tartusse lahtiste uste päevale

10. märts 2016 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Täna, 10 märtsil algas registreerumine tasuta bussidele, mis toovad 23. märtsil huvilised üle Eesti Tartu kõrgkoolide lahtiste uste päevale.
Tartu tervishoiu kõrgkooli turundusspetsialist Ruth Pihle sõnul saab avatud uste päeval hea ülevaate õppimisest ja kaasaegsest taristust, näiteks kõrgkooli laboritest ja haiglakeskkonda imiteerivatest õppepalatitest. „Veelgi olulisem on see, et sel päeval saab aimu siinsest sõbralikust õhustikust ja elust tudengina,” lisas ta.
Tartu tervishoiu kõrgkoolis tutvustatakse 23. märtsi avatud uste päeval tervishoiuvaldkonda õpitubades: saab määrata veregruppi, omandada eluks vajalikke esmaabivõtteid, uurida inimkehas elutsevaid organisme ja muud põnevat. Võimalus on osaleda kõikides loengutes, seminarides ja praktikumides, samuti küsida õppekavade kohta nii tudengite kui ka tööandjate käest. Lisainformatsioon ja täpsem kava www.nooruse.ee/avatuduksed.
Lisaks Tartu tervishoiu kõrgkoolile avavad 23. märtsil uksed ka Tartu ülikool, Eesti maaülikool, Eesti lennuakadeemia ja Tartu kõrgem kunstikool. 23. märtsi hommikul väljuvad Tallinnast, Narvast, Pärnust, Valgast, Võrust ja Koselt Tartu suunas tasuta eribussid. Alates 10. märtsist saab tasuta sõidupileti lunastada, registreerudes veebiaadressil  www.ut.ee/buss. Eribussiga saavad sõita ainult veebilehel registreerunud gümnaasiumite ja keskkoolide õpilased.

TARTU TERVISHOIU KÕRGKOOL


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!