TÜ ajalooringi konverents

20. märts 2016 Silvia-Kristiin Kask „Ajalooring 70” peakorraldaja - Kommenteeri artiklit

25. märtsil toimus Eesti üliõpilaste seltsi majas Tartu ülikooli ajalooringi 70. aastapäevale pühendatud tudengikonverents, kus üliõpilaste kõrval esinesid ka Eesti Rahva Muuseumi direktor Tõnis Lukas ja Eesti kunstiakadeemia rektor Mart Kalm.

Tartu ülikooli bakalaureuse- ja magistriastme tudengid esitasid ettekandeid muinasaegsete eestlaste toidulauast, keskaegsetest palveränduritest Eestimaal ning 20. sajandi poliitikast ja kultuurist. Tõnis Lukas jutustas ajalooringi ajaloost, oma kogemusi ringi tegevusest jagas Mart Kalm.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!