Uudiskirjandust tutvustab Krista Ojasaar

10. märts 2016 Mari Sieberk Tallinna keskraamatukogu arendusjuht - Kommenteeri artiklit

Kolmapäeval, 16. märtsil kell 17.30 tutvustab Tallinna keskraamatukogu (Estonia pst 8) rõdusaalis uudiskirjandust Krista Ojasaar.

Krista Ojasaar töötab Eesti kirjandusmuuseumis ning õpib doktorantuuris kirjanduse ja kultuurikorraldust. Ta on olnud mitmete festivalide, kirjandusürituste, seminarisarjade ja konverentside korraldajate seas. Krista Ojasaare sulest on ilmunud neli luulekogu, millest värskeim on „Õhuookean”. Ta kuulub Eesti kirjanduse seltsi, Eesti kirjanike liitu, Õpetatud Eesti Seltsi ja Eesti PEN-klubisse.

Krista Ojasaar tutvustab keskraamatukogus eesti autorite uudisteoseid.

Lisainfo eestikeelse kirjanduse osakonna pearaamatukoguhoidjalt Liisi Nokkurilt telefonil 683 0919 ja e-aadressil Liisi.Nokkur@tln.lib.ee.

Kohtumist toetab Eesti kultuurkapital.

MARI SIEBERK


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!