Algavad ettevõtlusõppe koolitused õpetajatele, õppejõududele ja mentoritele

19. apr. 2016 Aire Koik HTM-i kommunikatsiooniosakonna konsultant - Kommenteeri artiklit

Maikuust hakkavad viis ülikooli ettevõtlusõppe programmi raames pakkuma tasuta koolitusi õpetajatele, õppejõududele, mentoritele ja teistele spetsialistidele, kes korraldavad ja viivad läbi ettevõtlusõpet.

„Ettevõtliku mõtteviisi ja hoiaku kujundamine on vajalik kõikidel, olenemata east ja ametist,” märkis haridus- ja teadusministeeriumi kõrgharidusosakonna programmijuht Kristi Ploom. „Oluline on alustada juba koolieas ning selleks, et õpetajate töö paremini vilja kannaks, tuleb ka õpetajatel ennast täiendada ja arendada.”

Ettevõtlikkust ja ettevõtlusõpet toetavaid koolitusi viivad läbi Tartu ülikool, Tallinna tehnikaülikool, Tallinna ülikool, Estonian Business School ning ettevõtluskõrgkool Mainor. Kevadel toimub kümme koolitust, mille hulgas on nii mentorluse kui ka loovuse ja praktika koolitusi. Koolitused on üles ehitatud praktilistele tegevustele ning kaasatud on ettevõtjad.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!