DAAAM Baltic keskendub robootikale, inimressursi juhtimisele ja uutele tööstustehnoloogiatele

21. apr. 2016 Krõõt Nõges TTÜ pressiesindaja - Kommenteeri artiklit

21. ja 22.aprillil toimub Tallinnas rahvusvaheline teaduskonverents DAAAM Baltic Industrial Engineering. Konverentsi peakorraldaja on Tallinna tehnikaülikooli mehaanikateaduskond ja sellel saavad Balti riikide ja Põhjamaade noorteadlased tutvustada oma tööd ning leida koostööpartnereid. Konverentsi ettekandeid on oodatud kuulama kõik huvilised.

Konverentsi teemad on uued tööstustehnoloogiad, tulevikutööstus, tööstuslik internet, tööstus 4.0, robootika, mehhatroonika disainimine, kontrollisüsteemid, inimressursside juhtimine.

Konverentsi avaettekandes räägib TTÜ mehaanikaprofessor ja tehnoloogia arenduskeskuse IMECC juht Jüri Riives tööstus 4.0. rakendamisest Eestis, prof Petri Kuosmanen Aalto ülikoolist jagab kogemusi, kuidas Soome riiklik programm „Tööstuslik internet” Soomes ja Aalto ülikoolis on käivitunud. Prof Reise Wismari rakendusülikoolist räägib laevade suurusest ning konteinerterminalidest.

Konverentsil esineb ka Rootsi digitaaltšempion ja Rootsi kuningliku tehnikaülikooli KTH dekaan, inim-masinsuhete professor Jan Gulliksen, kes keskendub hariduse ja tööstuse väljakutsetele digitaliseeruvas maailmas. Jan Gulliksen peab ka reedel, 22. aprillil TTÜ-s avaliku loengu.

Konverentsi lisainfo http://innomet.ttu.ee/daaam.

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!