Gümnasiste oodatakse videokonkursile „Kui ma oleksin õpetaja …”

19. apr. 2016 Virge Tamme Tartu ülikooli pressinõunik - Kommenteeri artiklit

Tartu ülikooli haridusteaduste instituudi videokonkursi „Kui ma oleksin õpetaja …” eesmärk on ergutada gümnaasiumiõpilasi proovima õpetajaametit ning andma tehtud tööle professionaalset tagasisidet. Konkursi peaauhind on GoPro Hero HD seikluskaamera.

Konkursitööna oodatakse 3–5-minutilist videoklippi, mis näitaks õpetamisprotsessi. Õpetatava aine, klassi ja tunniosa (sissejuhatus, uue materjali esitlus, kinnistamine) saab osaleja ise valida.

Samuti on osaleja enda otsustada, kas ta õpetab konkreetseid õpilasi klassiruumis või huvilisi videokaamera taga. Kindlasti tasub küsida abi ja nõu ka mõnelt õpetajalt.

Valmis videoklipp tuleb hiljemalt 16. maiks üles laadida YouTube’i keskkonda ning saata link koos nime, kooli ja klassiga aadressil tuuli.hiiesalu@gmail.ee.

Laekunud töid hindab žürii ning välja valitakse ka rahva lemmik. Konkursi tulemused tehakse teatavaks ja auhinnad antakse üle 30. mail pidulikul lõpuüritusel.

Kuna õpetamine on paras seiklus, siis on konkursi peaauhinnaks GoPro Hero HD seikluskaamera, lisaks jagatakse välja eriauhindu. Täpsema info ja konkursi reeglid leiab TÜ haridusteaduste instituudi kodulehelt www.ht.ut.ee.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!