Inimeseõpetuse aasta õpetaja ja aasta tegu 2016 laureaadid selgunud

4. apr. 2016 Karin Pärtel inimeseõpetuse ühingu juhatuse esimees - Kommenteeri artiklit

23. märtsil toimus inimeseõpetuse ühingu aastakoosolek Eesti tervishoiu muuseumis, et vaadata tagasi möödunud aastale ja seada sihte uueks aastaks.
Tunnustati inimeseõpetuse aasta õpetajaid.

Vivika Lass on Audru kooli inimeseõpetuse, kehalise kasvatuse õpetaja ning ringijuht. Audru kool kuulub tervist edendavate koolide võrgustikku, milles Vivika Lass on Audru koolis liikumise eestvedaja ning kooli tervisenõukogu juhataja. Vivika Lass on oma tööle pühendunud, kohusetundlik ja nõudlik õpetaja, olles eeskujuks oma kolleegidele ja õpilastele. Vivika Lassi õpilased on saavutanud maakondlikel ja riiklikel olümpiaadidel, spordivõistlustel ja teistel üritustel mitmeid auhinnalisi kohti.

Katarina Tammistu on Oskar Lutsu Palamuse gümnaasiumi inimeseõpetuse õpetaja ja klassiõpetaja, kelle õpilased on edukalt osalenud inimeseõpetuse maakondlikel ning riiklikel olümpiaadidel. Katrina Tammistu on Jõgevamaa inimeseõpetuse ainesektsiooni üks algatajaid.

Aasta teo laureaadid

Pärnu Koidula gümnaasiumi, Pärnu ühisgümnaasiumi ja Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpetaja Eva Palgi seksuaalkasvatuse metoodika veebiseminarid.

Tervise Arengu Instituut on välja andnud inimeseõpetuse õppekava toetavaid õppematerjale ning haldab mitmeid tervise-alaseid veebilehti.

Kuulutati  välja ka kolm ühingu auliiget: Inge Kraav, Merike Kull ja Margit Kagadze. Inimeseõpetuse ühingu auliikmed on ühingu asutajaliikmed ning nende panus inimeseõpetuse aine arendamisse õppejõududena, ainekava koostajatena, õppekirjanduse ja metoodiliste juhendite loojana hindamatu väärtusega.

Palju õnne kõigile !

 

 

 

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!