Jõgevamaa gümnaasiumi hakkab juhtima Priit Põdra

13. apr. 2016 Tarmu Kurm HTM-i kommunikatsiooniosakonna asejuhataja - Kommenteeri artiklit

Alates 25. maist asub Jõgeval tegutseva riigigümnaasiumi direktori ametikohal tööle Priit Põdra.

Priit Põdra (31) on lõpetanud Tartu ülikooli sotsiaal- ja haridusteaduskonna haridusteaduste erialal ning filosoofiateaduskonna ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja erialal. Alates 2006. aastast on töötanud Jõgeval nii põhikooli- kui gümnaasiumiastmes ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetajana.

Ühiskondlikult aktiivse ja tegusa inimesena on Priit Põdra 2009. aastast alates Jõgeva linnavolikogu liige ning haridus- ja kultuurikomisjoni liige, tööst vabal ajal naudib korvpallikohtuniku ametit.

Oma visioonis lubas värske direktor, et Jõgevamaa gümnaasium on õpilasekeskne, vaimsust ja loovust väärtustav haridusasutus. Jõgevamaa gümnaasiumi peab olema kodune kool: inimlikkus, head suhted, liitvad ühised sündmused loovad keskkonna, kus on mõnus olla ja kuhu on hea ka külalisel tulla. Samuti panustab riigigümnaasium kogukonna ettevõtmistesse nii, et õpilased tunnevad end ühiskonda muutva jõuna. Jõgevamaa gümnaasium kujundab ka Jõgeva linna nägu.

Jõgevamaa gümnaasiumi direktori vaba ametikoha täitmiseks moodustatud konkursikomisjon oli 7-liikmeline, komisjoni kuulusid lisaks haridus- ja teadusministeeriumi ametnikele Jõgeva maavalitsuse esindaja, gümnaasiumi hoolekogu esindaja ja gümnaasiumi õpilasesinduse esindaja. Valik tehti 17 kandidaadi hulgast.

Senine Jõgevamaa gümnaasiumi direktor Alo Savi asus veebruaris tööle Põlva riigigümnaasiumi direktori ametikohale.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!