Kunstitööde konkurss „Ahvatlev õuekunst”

21. apr. 2016 Eliko Tippi ja Kätlin Kontkar Nõlvaku lasteaia õpetajad - Kommenteeri artiklit

Kutsume lasteaiaealisi lapsi osa võtma kunstitööde konkursist teemal „Ahvatlev õuekunst”.

Foto lapse kunstitööst saata 13. maiks aadressil loovadtegevused@gmail.com. Hääletada saab oma lemmikute poolt Facebooki lehel „Loovad tegevused”, pannes fotole „meeldib”. Hääletamine lõpeb 31. mail. Foto juurde lisada lapse nimi, vanus, kunstitöö pealkiri, lasteaed ja juhendaja nimi.

Kõikidele osavõtjatele ja juhendajatele tänukiri, tublimatele auhinnad.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!