Magistriõppe infoõhtu Tallinna tehnikaülikoolis

19. apr. 2016 Krõõt Nõges TTÜ pressiesindaja - Kommenteeri artiklit

Homme, 20. aprillil kell 17.30 algab tehnikaülikooli aulas magistriõppe infoõhtu. Sel suvel sisse astudes saab valida ligi 50 magistriõppe eriala vahel, vastu võetakse 1503 magistranti. Infoõhtule on oodatud TTÜ ja teiste kõrgkoolide varasematel aastatel lõpetanud või selle kevade lõpetajad.

Homme õhtul toimuvad erialade infotunnid ja silmast silma kohtumised eri erialade magistrantide ja õppejõududega. Infot saab ehitus-, energeetika-, IT-, keemia- ja materjalitehnoloogia, majandus-, matemaatika-loodus-, sotsiaalteaduskonna ning Tallinna ja Tartu kolledži erialade kohta. Näiteks saab sellest suvest astuda tehnilise füüsika õppekavale, mille õppekeel on inglise keel. Samuti toimub suvel vastuvõtt TTÜ Virumaa kolledži „Kütuste keemia ja tehnoloogia” erialale, kuhu võetakse vastu üle aasta.

Vt ajakava http://www.ttu.ee/mainfo.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!