Matemaatikaõpe kolib Pirita gümnasistide telefoni

15. apr. 2016 Andre Hanimägi Pirita linnaosa valitsuse avalike suhete nõunik - Kommenteeri artiklit

Pirita majandusgümnaasiumi gümnasistid saavad võimaluse õppida tuleval õppeaastal matemaatikat interaktiivselt nutiseadmetes, mis teeb reaalaine noortele huvitavamaks ja arusaadavamaks.

Gümnaasium hakkab kasutama Foxcademy õppeplatvormi, mille litsentsi soetamist toetas Pirita linnaosa valitsus. Linnaosa vanem Tõnis Mölder sõnas, et majandusgümnaasiumi enda abiturientide loodud platvorm on pilootprojektina olnud kasutuses nii Pirital kui ka mujal koolides ja tagasiside on olnud hea. „Võimalust viia paljudele raske reaalaine hoopis huvitavamale tasemele, kui oleme seni harjunud, tuleb kasutada,” põhjendas Mölder toetust.

Ta lisas, et majandusgümnaasium on õige paik, kus matemaatika ja tulevikus muudki reaalained peaksid tugevalt olema esindatud noortele huvitavas võtmes. „Kui näeme, et majandusgümnaasiumi õpilased ja õpetajad saavad õppeplatvormist kasu, on see mõttekoht tervele Tallinnale ja riigi haridussüsteemile üldiselt,” leidis Mölder.

Platvormi üks loojatest Kenneth Pohl selgitas, et matemaatikaõpe viidi järgmisele tasemele interaktiivsete graafikute, mängude, animatsioonide, videoklippide ja 3D-mudelitega. Lisaks õppimisele saavad nii õpetajad kui õpilased tehtud töid analüüsida.

Foxcademy õppeplatvormis olevad õppematerjalid vastavad riiklikule õppekavale.


 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!