Narva kutseõppekeskuse esimese aasta õpilane osutus Eesti parimaks

20. apr. 2016 Narva kutseõppekeskus - Kommenteeri artiklit

Narva kutseõppekeskuse esimese aasta õppur Natalja Lepašina pälvis SA Innove korraldatud raamatupidajate kutsemeisterlikkuse võistlustel esikoha.
Lepašina edestas Marge Arjakat Pärnu saksa tehnoloogiakoolist ning Merilin Kaja Lääne-Viru rakenduskõrgkoolist. Eesti raamatupidajate kogu tunnustas esikolmikut 5. taseme raamatupidaja kutsetunnistusega.
Võistlus koosnes kahest osast. Esimeses oli teoreetiline test ja teises neli praktilist ülesannet. Võistlusülesanded ette nähtud kolme tunni asemel kahega lahendanud Lepašina ütles, et armastab numbreid väga.
Tänavusel võistlusel võtsid mõõtu 18 kutseõppurit Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist, Haapsalu kutsehariduskeskusest, Tallinna majanduskoolist, Lääne-Viru rakenduskõrgkoolist, Pärnu saksa tehnoloogiakoolist, Ida-Virumaa kutsehariduskeskusest, Narva kutseõppekeskusest, Tartu kutsehariduskeskusest ja Pärnumaa kutsehariduskeskusest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!