Öökulli akadeemia tutvustab sambliku ja sambla maailma

5. apr. 2016 Kätlyn Metsmaa loodusmuuseumi kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

7. aprillil kell 18 on Öökulli akadeemias teemaks samblikud ja samblad – loodusmuuseumi uue näituse peategelased. Omanäoliselt kaunitest ning haruldaselt vastupidavatest samblikest ja sammaldest räägivad neljapäeval avatava näituse „Vaprad ja ilusad. Peaosades: samblik ja sammal” kuraatorid Loore Ehrlich ja Marja-Liisa Kämära.
Akadeemias räägime sellest, kes samblikud ja samblad on, milline on nende eluviis ning kas ja kuidas neid kasutada saab. Vaatame lähemalt ka samblike ja sammalde erakordset vastupidavust ning tihtipeale alahinnatud kasulikkust ökosüsteemi ja inimeste jaoks.

Tule sel neljapäeval Öökulli akadeemiasse ning ole esimeste seas, kes saab uue näitusesaaliga tutvuda! Näitusest saad lähemalt lugeda loodusmuuseumi kodulehelt.
Öökulli akadeemiasse pääseb muuseumipiletiga.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!