Põhja-Eesti Rajaleidja keskus aitab alla 18-aastastel noortel suveks tööd leida

26. apr. 2016 Janne Jaagant SA Innove kommunikatsioonispetsialist - Kommenteeri artiklit

Täna Tallinnas toimuv töömess „Suveks tööle 2016” viib kokku Tallinna ja Harjumaa tööandjad, kes vajavad lisatööjõudu ning alla 18-aastased noored, kes tahavad leida suveks tööd.

Hotell Euroopa konverentsikeskuses toimub täna töömess, kuhu on oodata Tallinna ja Harjumaa ettevõtteid ning organisatsioone, kes saavad pakkuda töövõimalusi ja infot just alla 18-aastastele. Töömessil on noortel võimalus suhelda otse tööandjatega, võtta osa töö- ja karjääriteemalistest töötubadest ning suhelda Rajaleidja karjäärispetsialistidega.

Alaealistele mõeldud töömess toimub teist korda. „Eelmine aasta tõi messile üle tuhande huvilise ja ootame ka sel aastal suurt osavõttu,” kommenteerib messi üks korraldajatest, Põhja-Eesti Rajaleidja keskuse karjääriinfo spetsialist Triin Peterson.

Messil osalevate ettevõtete seas on ka ostjale suunatud turundusega tegelev Sorbum Group, mille personalispetsialist Janet Jaansen näeb töömessis võimalust leida uusi teotahtelisi noori, keda n-ö oma käe järgi voolida. „Tegusad inimesed on meie ettevõttesse alati oodatud, eriti nüüd, mil meie töömaht on kasvamas,” sõnas Jaansen. „Praegu otsime lisajõudu tooteesitlejatele. Tooteesitlused kauplustes toimuvad pigem õhtusel ajal, kui koolipäev on juba lõppenud. Miks mitte anda noorele tema esimene töökogemus, mis ei sega kooliskäimist,” ei näe Jaansen põhjust, miks ei peaks alaealisi tööle võtma. Lisaks Sorbum Groupile osaleb messil veel 20 ettevõtet ja organisatsiooni.

Alla 18-aastastele noortele mõeldud töömess „Suveks tööle 2016“ toimub Tallinnas hotell Euroopa (Paadi 5, Tallinn) konverentsikeskuses kella 15–18. Avatud on messiala, Rajaleidja boks, toimuvad töötoad nii eesti kui ka vene keeles. Päevakava ja rohkem infot leiab aadressilt: www.rajaleidja.ee/suvekstoole2016 või Facebookist nime alt „Noorte töömess „Suveks tööle 2016””.

 

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!